آشپزی نوین - طرز تهیه کولوچه

آشپزی نوین

شيريني مربائي فرانسوي

مواد لازم

دوسوم فنجان يا 135 گرم

كره

يك سوم فنجانيا 66 گرم

شكر

2 عدد

تخم مرغ

يك چهارم قاشق چايخوري

وانيل

يك چهارم قاشق چايخوري

نمك

يك و يك چهارم فنجان ( 240 گرم)

 آرد الك شده

يك فنجان

مغز گردو يا بادام يا پسته خرد شده

يك دوم فنجان

مارمالاد يا مرباي مورد نظر

طرز تهيه

كره وشكر را مخلوط نموده با همزن بزنيد تا سفيد شود سپس زرده وسفيده تخم مرغ را از هم جدا كنيد . زرده

هاي تخم مرغ و وانيل و نمك را اضافه كرده بزنيد . بتدريج آرد الك شده را داخل مايع فوق ريخته و مخلوط

كنيد و خوب مالش دهيد تا مايع بصورت يك خمير يكپارچه درآيد خمير را بصورت توپهائي بقطر 5/1 سانتي

متر درآورده و هر كدام از توپها را در سفيده تخم مرغ كه كمي زده شده ( سفيده را با چنگال هم بزنيم)

فروبرده و در مغز بادام خرد شده بغلطانيد و در سيني شيريني پزي كه قبلاً چرب شده آنها را بفاصله 3 سانتي

متري قرار دهيد و بعد وسط هر شيريني را با نوك انگشت كمي فشار داده تا گرد شود. شيريني را در حرارت

فر قبلاً گرم شده(350 درجه فارنهايت) يا ( 175 درجه سانتي گراد ) بين 15 الي 17 دقيقه بپزيد و چند

لحظه آنها را در سيني خنك كنيد وقتي كه آماده شد نصف قاشق چايخوري مارمالاد يا يك دانه گيلاس يا آلبالو روي گودي شيريني بگذاريد.

نكات تغذيه اي

اين شيريني در كل داراي 3500 كالري است اگر بطور متوسط 40 عدد شيريني از اين مقدار مواد تهيه

شود، هرعدد شيريني داراي 77 كالري مي باشد اين شيريني، يك شيريني مناسب براي ميهماني ها مي باشد.

+ نوشته شده در یکشنبه پنجم دی 1389ساعت 23:6 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

باميه

مواد لازم:

آرد يك ليوان
تخم‌مرغ 3 عدد
آب يك ليوان
روغن جامد 3قاشق غذاخوري

موادلازم براي شربت:

شكر 2 ليوان

آب يك ليوان

گلاب نصف ليوان

زعفران يك قاشق مرباخوري

آب‌ليمو يك قاشق چايخوري

طرز تهيه شربت باميه:

آب و شكر و گلاب را مخلوط كرده و روي حرارت مي‌گذاريم تا جوش بيايد. سپس زعفران را به آن اضافه

كرده، مي‌گذاريم تا به قوام بيايد در انتها آب‌ليمو را اضافه كرده بعداز يكي دوجوش شربت آماده است.

طرز تهيه باميه:

آب و روغن را درظرف ريخته و مي‌گذاريم به جوش بيايد دو قاشق غذاخوري شكر به آن اضافه مي‌كنيم

( شكر باعث مي‌شود رنگ باميه‌ها خرمايي شود). سپس آرد را يك‌باره به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم تا

آب آن تبخير شده و آرد سرخ شود و بوي خامي ندهد. بعد خمير را مي‌گذاريم سرد شود و تخم‌مرغ‌ها را يكي

يكي در آن مي‌شكنيم و هم مي‌زنيم. در اين مرحله خمير كمي سنگين مي‌شود بهتر است با خميرهم‌زن يا

ميكسر آن‌را هم‌زده تا خمير صاف و يك‌دست شود. خمير آماده شده بصورت زير درمي‌آيد.

در ظرف گودي روغن مي‌ريزيم و مي‌گذاريم داغ شود. خمير را داخل قيف با ماسوره ساده ريخته و داخل

روغن مي‌ريزيم. اندازه باميه‌ها بستگي به سليقه خودتان دارد. بعد از اين‌كه باميه‌ها خوب سرخ شد در داخل

شربت فرومي‌بريم. و در ظرف مي‌چينيم.

+ نوشته شده در دوشنبه بیست و نهم شهریور 1389ساعت 22:13 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

كلمپه كرماني

مواد لازم:

روغن جامد  2 پيمانه
آرد سفيد گندم  5 پيمانه
زرده تخم مرغ  2 عدد
شير پاستوريزه  1 پيمانه
بيكينگ پودر  يك دوم قاشق چاي خوري
كنجد  مقداري براي تزيين

طرز تهيه:

روغن را ذوب كرده و با آرد مخلوط كنيد. زرده ي تخم مرغ ها  را با همزن بزنيد. سپس همراه با شير  و

بيكينگ پودر به مخلوط آرد و روغن اضافه كنيد. در صورتي كه خمير شل بود، كمي آرد اضافه كنيد تا خمير

نرم و لطيفي حاصل شود و به دست نچسبد. به مدت 30 دقيقه به خمير استراحت دهيد. در اين فاصله، خمير را

روي سطح صافي كه آرد پاشيده ايد، با وردنه به قطر نيم سانت پهن كنيد و با قالب گرد قالب بزنيد.

روي يكي از لايه ها به اندازه ي يك گردوي كوچك از مخلوط خرما (مواد لازم و طرز تهيه اين مخلوط در زير

آمده است) قرار دهيد . دايره ي ديگري از خمير را روي آن قرار دهيد. لبه هاي خمير را به هم فشار دهيد تا

كاملاً به هم بچسبد و بادست خمير را پيچ دهيد و با مهر شيريني پزي روي آن را نقش بزنيد. كمي كنجد  روي

آن بپاشيد. شيريني ها را داخل سيني شيريني پزي قرار داده و در طبقه ي وسط فري كه از قبل با حرارت 180

درجه ي سانتي گراد گرم شده، به مدت 20-15 دقيقه قرار دهيد، تا پخته و كمي طلايي شود. سپس از فر خارج كنيد.

مواد لازم براي مخلوط خرما:

خرما  500 گرم
روغن جامد  يك دوم پيمانه
گلاب  مقداري

طرز تهيه:

 خرم ا را پوست گرفته،هسته ي آن را جدا كنيد و در غذا سازه پوره كنيد. روغن و گلاب را نيز به خرما اضافه

كنيد. (گلاب به حدي باشد كه مايه شل نشود)

+ نوشته شده در دوشنبه پانزدهم شهریور 1389ساعت 21:18 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

شيريني با پنير خامه اي

مواد لازم :

كره ي پاستوريزه  نصف پيمانه (75 گرم)
پنير خامه اي پاستوريزه  نصف پيمانه (75 گرم)
آب ليمو  1 قاشق سوپ خوري
آرد سفيد گندم  حدود 2 پيمانه (200 گرم)
زرده ي تخم مرغ  3 عدد


مواد لازم براي ميان شيريني :

شكر  5 قاشق سوپ خوري
دارچين  1 قاشق سوپ خوري
گردوي پودر شده  1 پيمانه (100 گرم)
شكر (براي تزيين روي شيريني)  1 قاشق غذاخوري
زرده ي تخم مرغ  1 عدد
زعفران حل شده  نصف قاشق چاي خوري


روش تهيه :

كره و پنير خامه اي را با همزن بزنيد تا حالت كرمي پيدا كند.

آب ليمو و 3 عدد زرده ي تخم مرغ را به آن بيفزاييد.

آرد را الك كنيد و آن را كم كم به مواد قبلي اضافه كنيد و با هم مخلوط نماييد تا خمير نرمي درست شود (اگر

آرد بيشتري لازم بود، اضافه كنيد).

خمير را در ظرفي قرار دهيد و روي آن را بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه استراحت دهيد.

براي تهيه مواد داخل شيريني شكر ، دارچين و گردوي پودر شده را با هم مخلوط كنيد.

خمير را روي سطح صافي كه آرد پاشيده ايد، به ضخامت نيم سانت به شكل دايره باز كنيد و از مواد

ميان شيريني كه از قبل با هم مخلوط نموده ايد، روي سطح خمير بريزيد و پخش كنيد.

خمير را به صورت مثلثي برش دهيد.

سپس از قسمت پهن انتهايي، خمير را به صورت سه گوش ببنديد.

خميرهاي آماده را داخل سيني فر چرب شده قرار دهيد.

مخلوط زرده ي تخم مرغ و زعفران را روي شيريني ها بماليد و مقداري شكر روي آن ها بپاشيد.

شيريني ها را در فري كه از قبل با حرارت 175 درجه ي سانتي گراد گرم شده، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد

تا به رنگ طلايي روشن درآيد و پخته شود

+ نوشته شده در یکشنبه بیستم تیر 1389ساعت 20:49 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

نان شيريني زنجبيلي

مواد لازم:

زنجبيل: 2 قاشق مرباخوري

تخم‌مرغ: ‌يك عدد

پودر قند: يك پيمانه

آرد سفيد گندم: يك پيمانه

كره: دوسوم پيمانه

بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري

وانيل: يك‌چهارم قاشق مربا خوري

پودر پسته: به مقدار لازم

طرز تهيه:

• ابتدا فر را روي دماي 180 درجه سانتي‌گراد حرارت دهيد.

• كره و پودر قند را ترجيحا با همزن برقي آنقدر هم بزنيد تا سفيد و بي‌رنگ شود.

• زرده تخم‌مرغ و وانيل را به مخلوط اضافه كرده آنقدر هم بزنيد كه سفيد و كشدار شود.

• به مايه فوق، آرد، بيكينگ پودر و زنجبيل را اضافه كرده و آنقدر آن را ورز دهيد تا به شكل خمير درآيد.

• خمير را به يك سطح آردي منتقل كنيد و با وردنه آن را باز كرده و قالب زنيد.

• شيريني‌هاي قالب زده را روي سيني فر با رعايت فاصله بچينيد و روي هر كدام از آن‌ها را با قلم مو،

سفيده تخم‌مرغ بماليد و روي آن، مقداري پوست پسته بپاشيد .

• آن‌ها را به مدت 20 دقيقه در فر حرارت دهيد.

+ نوشته شده در چهارشنبه بیست و ششم خرداد 1389ساعت 14:8 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

شيريني فرانسوي

مواد لازم:

كره 140 گرم
شكر 100 گرم
آرد 250 گرم
تخم‌مرغ 2 عدد
وانيل يك چهارم قاشق چاي‌خوري
نمك يك چهارم قاشق چاي‌خوري
بادام خرد شده 50 گرم
پسته خرد شده 50 گرم

 


طرز تهيه:

كره و شكر را مخلوط كرده با هم‌زن مي‌زنيم تا به‌صورت مايه كرم‌رنگي در بيايد ( اصطلاحن مي‌گوييم سفيد شود)
زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده, زرده‌ها را با نمك و وانيل، به مخلوط كره و شكر اضافه كرده و هم

مي‌زنيم. سپس آرد را كم كم به مايه اضافه كرده و خوب ورز مي‌دهيم تا خمير يك‌دست شود.

سفيده تخم‌مرغ‌ها را با چنگال كمي مي‌زنيم. سپس از خمير گلوله‌هاي كوچكي بر مي‌داريم ، با قلم‌مو از سفيده

تخم‌مرغ به آن مي‌زنيم و در پودر پسته يا بادام مي‌غلتانيم و در سيني فر با فاصله مي‌چينيم.

اين شيريني با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 15- 20 دقيقه مي‌پزد. بعد از سرد شدن در ظرف بچينيد.

اين شيريني را بجز بادامي و پسته‌اي, بصورت گردويي و كنجدي و كاكائويي هم مي‌توانيد درست كنيد يعني

گلوله‌هاي خمير كه روي آن سفيده تخم‌مرغ زديد را در كنجد يا پودرگردو و يا كمي كاكائو بغلتانيد. البته نوع

بادامي و پسته‌اي آن از همه خوشمزه‌تر است.

+ نوشته شده در سه شنبه بیست و پنجم خرداد 1389ساعت 14:5 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

نان برنجي كرمانشاهي

مواد لازم :

آرد برنج  نيم كيلو
شكر  200 گرم
تخم مرغ  1عدد
كره يا روغن كرمانشاهي  200 گرم
گلاب  نصف فنجان قهوه خوري
زعفران آب شده  يك قاشق مرباخوري
خرفه يا سياه دانه  به مقدار لازم


طرز تهيه :

1- ابتدا آرد برنج را الك مي كنيم.

2- آرد را با روغن مخلوط كرده و كمي آن

را ورز مي دهيم تا روغن در آرد حل شود.

3- شكر را در نصف ليوان آب حل كرده

و روي حرارت قرار مي دهيم تا بصورت شربت درآيد.

4- بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه مي كنيم.

5- تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به

مخلوط آرد اضافه مي كنيم و خمير را ورز مي دهيم.

6- خمير را مدت 5 ساعت در جاي مناسبي با

دماي معتدل قرار مي دهيم و روي آن با پارچه ي تميزي مي

پوشانيم. خمير را نبايد در يخچال بگذاريم، ولي در گرما هم نباشد.

7- بعد از 5 ساعت آن را مجددا كمي ورز

مي دهيم و از خمير، تكه هايي به صورت گردو

درست مي كنيم و در كف دستمان كمي پهن مي كنيم.

8- چند دانه خرفه (سياه دانه) روي شيريني ها مي ريزيم و در سيني فر مي چينيم.

9- سيني حاوي شيريني ها را در طبقه ي

وسط فري كه از قبل روشن كرده ايم و دماي آن 170 درجه است،

براي 20 دقيقه تا نيم ساعت قرار مي دهيم.

اين شيريني را مي توانيد خارج از يخچال و در محل خنكي نگهداري كنيد.

+ نوشته شده در سه شنبه بیست و پنجم خرداد 1389ساعت 13:51 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

شيريني گردويي پفكي

مواد لازم:

زرده ي تخم‌مرغ  4 عدد
مغز گردوي خرد شده  1/5 پيمانه
آرد  2 قاشق غذاخوري
پودر قند  يك سوم پيمانه
وانيل  يك چهارم قاشق چاي‌خوري
خلال يا پودر پسته  به ميزان لازم


روش تهيه:

فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت( 180 درجه سانتيگراد) گرم كنيد.

پودرقند، زرده تخم‌مرغ و وانيل را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا كاملاً سفيد و كشدار شود.

سپس آرد و گردوي خرد شده را اضافه نموده و مخلوط كنيد. (مايه شيريني بعد از اضافه نمودن گردو نبايد شل باشد و در صورت شل بودن، كمي گردوي خرد شده به آن اضافه نماييد).

سيني را چرب نموده و با قاشق مرباخوري مقداري از مايه را در سيني بريزيد و روي آن را كمي خلال پسته يا پودر پسته بريزيد.

سپس سيني را در طبقه ي وسط فر به مدت 15- 10 دقيقه قرار دهيد تا شيريني بپزد.

سپس از فر خارج كرده و بعد از سرد شدن از سيني جدا نموده و در ظرف دربسته‌اي نگهداري نماييد.

+ نوشته شده در دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389ساعت 17:37 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

شيريني گردويي دارچيني

آرد                                         225 گرم

كره                                         185 گرم

شكر                                     110 گرم

زرده تخم مرغ                          يك عدد

رنده پوست ليمو ترش              يك عدد

دارچين                                    يك قاشق غذا خوري

كشمش                                 80 گرم

گردوي خرد شده                    50 گرم

بيكينگ پودر                              يك  قاشق غذا خوري

 

طرز تهيه:

- كره نرم شده را با رنده پوست ليمو ترش و شكر و زرده تخم مرغ با همزن برقي هم مي زنيم.

- دارچين و آرد و بيكينگ پودر را از الك رد مي كنيم و كشمش و گردوي خرد شده را اضافه مي كنيم.

- خمير را در ظرفي گذاشته و در يخچال به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم.

- فر را با حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم كرده و خمير را به صورت توپ هاي كوچك در مي آوريم و كمي گردوي خرد شده روي آن ها مي ريزيم.

- سيني فر را چرب مي كنيم يا كاغذ روغني انداخته و توپ هاي كوچك را به فاصله 4 سانتي متر كنار هم مي چينيم.

 زمان پخت مدت 12 الي 15 دقيقه مي باشد

+ نوشته شده در دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389ساعت 11:44 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

شيريني كشمشي

مواد لازم:

كره 230 گرم
پودر شكر 300 گرم
آرد 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانيل يك چهارم قاشق چاي‌خوري
بيكين پودر يك قاشق چاي‌خوري
كشمش 150 گرم


 

طرز تهيه:

كره و پودر شكر و وانيل را با هم‌زن مي‌زنيم تا كرم رنگ شود, سپس تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي به آن اضافه كرده و با هم‌زن مي‌زنيم تا سفيد و پوك شود. كشمشش‌ها را به مايه اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم . آرد و بيكين پودر را درون مايه مي‌ريزيم و با دست مخلوط مي‌كنيم . اين مواد را خيلي نبايد ورز دهيم و كمي هم چسبناك است، اگر خيلي به دست چسبيد مقدار خيلي كمي آرد اضافه مي‌كنيم ولي بهتر است آرد آن زياد نشود چون شيريني خشك مي‌شود.
از مواد گلوله‌هاي كوچكي برمي‌داريم و با فاصله در سيني فر كه قبلن كاغذ روغني گذاشتيم، مي‌چينيم. اندازه گلوله‌ها كمي بزرگتر از فندق است.
اين شيريني‌ها را حتمن با فاصله در سيني بچينيد چون در اثرحرارت آن‌ها باز مي‌شوند و اگر فاصله رعايت نشود به‌هم مي‌چسبند.
درجه حرارت براي پخت اين شيريني 180 درجه سانتي‌گراد و زمان پخت, بيست دقيقه است.

+ نوشته شده در دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389ساعت 11:19 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

شيريني‌ مربايي

درون اين شيريني خوشمزه كه بيشتر براي نوروز تهيه مي ‌شود، هر مربايي را كه دوست داريد بريزيد.

زمان تهيه: 15 دقيقه

زمان پخت: 10 دقيقه

تعداد: 25 عدد

مواد لازم:

كره نرم شده               نصف پيمانه

شكر                           يك سوم پيمانه

زرده تخم ‌مرغ              يك عدد

وانيل                          يك سوم قاشق چاي‌ خوري

آرد                              يك و يك سوم پيمانه

مرباي ميوه                2 تا 3 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

* ابتدا فر را روي دماي 375 درجه ي فارنهايت از پيش گرم كنيد.

* آرد را الك كرده و كنار بگذاريد.

* در يك كاسه ي متوسط، كره را با شكر آن قدر هم بزنيد تا سبك شود و پف كند.

* تخم‌ مرغ و وانيل را به مخلوط اضافه كرده و هم بزنيد.

* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه كرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود.

اگر خمير، خيلي نرم است، ‌روي آن را پوشانده و به مدت يك ساعت درون يخچال قرار دهيد.

* درون سيني فر، كاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهيد.

* خمير را به اندازه توپ‌ هاي 2/5 سانتي ‌متري تقسيم كنيد و با فاصله 6 سانتي‌ متري از هم، درون سيني فر بچينيد.

* وسط هر شيريني را با انگشت يا هر وسيله‌ اي كه به سايز انگشت باشد، گود كنيد و درون آن را با مرباي ميوه از هر طعمي كه دوست داريد، پُر كنيد.

* شيريني‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقيقه يا تا زماني‌ كه طلايي رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش كرده و صبر كنيد تا شيريني ‌ها خنك شوند.

+ نوشته شده در دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389ساعت 11:12 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

شيريني بهشتي

مواد لازم:

آرد 500 گرم
روغن 250 گرم
پودر قند 250 گرم
وانيل نصف قاشق چايخوري
زنجبيل يك قاشق غذاخوري
كاكائو يك قاشق غذاخوري

 

طرز تهيه:
ابتدا پودر قند و روغن و وانيل را مخلوط كرده و با هم‌زن به مدت سه دقيقه مي‌زنيم تا نرم و لطيف شود و آرد را كم كم به آن اضافه كرده و خوب ورز مي‌دهيم. سپس خمير را به سه قسمت تقسيم كرده، يك قسمت براي شيريني ساده، يك قسمت را كاكائو اضافه كرده و قسمت آخر را زنجبيل اضافه مي‌كنيم . سيني فر را كاغذ روغني گذاشته و از خميرها گلوله‌هاي كوچكي درست كرده و با فاصله در سيني فر مي‌چينيم. براي تزيين روي شيريني‌ها از خلال بادام و پسته و كاكائو استفاده كنيد. سيني را در فر با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 الي 20 دقيقه بگذاريد.
اين شيريني خشك را مدت طولاني در ظرف‌هاي دربسته مي‌توانيد نگه‌داريد.

براي عيدتان مي‌توانيد با خمير شيريني بهشتي, شيريني‌هاي متنوعي درست كنيد. (كاكائويي- زنجبيلي - هل‌دار – زعفراني و دورنگ كاكائويي و ساده)

در عكس شيريني دورنگ كاكائويي و ساده است كه يك‌سري ساده رو قرار گرفته و با پودرپسته تزيين شده و يك‌سري ديگر كاكائويي رو قرار دارد و با پودر بادام تزيين شده.

+ نوشته شده در دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389ساعت 11:9 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

شيريني هلندي

مواد لازم:

آرد                                 250 گرم

پودر شكر                        100 گرم

مارگارين                         125 گرم

شير تازه                        275 گرم

بيكينگ پودر                   20 گرم

وانيل                            نصف قاشق چاي خوري

طرز تهيه:

آرد و مارگارين را در ميكسر مخلوط مي كنيم تا كاملاً نرم و سفيد شود.

در ظرفي ديگر بقيه ي مواد را با كمك هم زن، با هم مخلوط كرده تا مايع روان و يك دستي به دست آيد.

سپس مخلوط آرد و مارگارين را در اين مايع ريخته با دست مخلوط مي كنيم تا كاملاً يك دست شود.

بعد آن را در قيف مي ريزيم و با ماسوره ي ساده ي ريز در سيني از قبل چرب شده با فاصله قرار مي دهيم.

سپس روي آن را با گردوي خرد شده تزئين كرده و در فر 180 درجه به مدت يك ربع مي گذاريم.

+ نوشته شده در دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389ساعت 11:7 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

شيريني نارگيلي

مواد لازم:

250 گرم

پودر نارگيل

5 عدد

سفيده تخم مرغ

400 گرم

شكر

نصف قاشق چايخوري

جوهرليمو

يك سوم قاشق چايخوري

وانيل

يك سوم فنجان

آرد گندم يا آرد برنج يا آرد ذرت

طرز تهيه:

در ظرف گودي سفيده تخم مرغ ها، شكر و آرد برنج يا آرد ذرت را مخلوط كرده و اين مايع را 3 تا 4 بار از

چرخ گوشت رد مي كنيم تا مايع شيريني كشدار شود. بعد آن را در قابلمه ريخته، روي حرارت ملايم اجاق

قرار مي دهيم و مرتب به هم مي زنيم تا مايع داغ شود. جوهرليمو را در يك قاشق سوپخوري آب جوش حل

كرده، به مايع شيريني اضافه مي كنيم . ظرف را از روي حرارت برمي داريم و كمي سفيده تخم مرغ روي آن

مي ريزيم تا سطح آن خشك نشود و مايع خنك شود.

بعد وانيل را به آن اضافه مي كنيم و آن را به هم مي زنيم. در كف سيني فر كاغذ روغني قرار مي دهيم و

مايع شيريني را در قيف با ماسوره ساده ريخته، با كمي فاصله روي كاغذ مي ريزيم و در فر ملايم ،250

درجه قرار مي دهيم تا به مدت 15-20 دقيقه بپزد.

چند نكته ضروري:

1- سعي كنيد فر را با همان حرارت تنظيم شده براي شيريني، از نيم ساعت قبل روشن كنيد.

2- پخت اين شيريني نياز به تجربه و دقت كافي دارد.

3- وقتي مايع را چرخ مي كنيد، اگر خمير سفت بود، مي توانيد يك تا 2 عدد سفيده به آن اضافه كنيد تا خمير شيريني شل شود.

4- سعي كنيد در مرحله اول 3 تا 4 عدد شيريني را در فر بپزيد، اگر شيريني بيش از اندازه پهن شد، نشان

مي دهد شيريني آن زياد بوده ، بنابراين مقداري آرد برنج يا ذرت به آن اضافه كنيد و يك بار ديگر آن را

امتحان كرده، بعد دنباله كار را ادامه دهيد.

5- اگر شيريني به كاغذ چسبيد، نشان مي دهد شيريني آن كم بوده و خمير كمي شل مي باشد.

6- براي اين كه شيريني نارگيلي بيشتر پف كند و نرم بماند، يك قاشق چايخوري بيكينگ پودر و دو قاشق

سوپخوري روغن مايع را قبل از ريختن در قيف، به آن افزوده و خوب به هم بزنيد.

+ نوشته شده در دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389ساعت 1:17 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

طرز تهيه زولبيا و شربت زولبيا باميه

 

مواد لازم ( براي 4 نفر) :

500 گرم نشاسته
150 گرم ماست
200 گرم شكر
به ميزان لازم روغن
2 تا 3 قاشق گلاب


طرز تهيه :

نشاسته را در ماست حل كرده و از صافي رد مي كنيم تا صاف و بدون گلوله

شود. سپس آرد را اضافه كرده و مخلوط مي نماييم . مايه را يكي دو ساعت

مي گذاريم بماند. روغن مايع فراوان را داغ مي كنيم و بعد مايه را در قيف

مخصوص ريخته و به شكل خطوطي دايره وارند در روغن داغ شده مي ريزيم .

در صورتيكه زولبيا خوب پف نكرد جوش شيرين را با مايه مخلوط مي كنيم .

به همين ترتيب زولبيا را آماده مي كنيم و دو طرف آن را سرخ مي كنيم و بلا

فاصله در شربت زولبيا مي اندازيم.

شربت زولبيا و باميه

مواد لازم :

2فنجان شكر
يك فنجان آب
2 قاشق سوپخوري گلاب
يك قاشق مرباخوري زعفران حل شده
يك قاشق مربا خوري آب ليمو


طرز تهيه :

آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران

را اضافه كرده، سپس آب ليمو را مي ريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده

شده را از روي شعله بر مي داريم.

+ نوشته شده در دوشنبه بیست و چهارم خرداد 1389ساعت 0:53 توسط اميد و سحر.. یک عشق ابدی و بی پایان ! |

حضور هیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست
خداوند در هر حضور رازی نهان کرده برای کمال ما
خوش آن روزی که دریابیم راز این حضور را


مهربانی نقش هر نقاش نیست
هرکه نقشی را کشید نقاش نیست
نقش را نقاش معنا میدهد
مهربانی نقش یار است،حیف یار من نقاش نیست



بی تو هرگز با تو عمری

تو ای جاویدانه ام دوستت دارم

تو ای عشق ابدی دوستت دارم

من و تو یعنی عشق

عشق یعنی ما

ما یعنی یک دنیا خوشبختی!

تو یعنی بهترین ، زیباترین ،

عاشقترین ، لایق ترین....

تو یعنی برای من ، برای قلبم ،

تا ابد و برای همیشه... تو یعنی اسیر

، یک اسیر در این قلب بی طاقت...


انقدر خوبی که در یک لحظه عاشقت شدم عشق را با

تمام وجود احساس کردم و اسیر قاب وفادارت شدم !

انقدر مهر و محبت در دلت است که باور

کردم مثل تو هیچکس در این دنیا نیست !

معنای وفا را برای بی وفایان معنا کردی

و ثبت کردی که چقدر به عشقمان وفاداری!


یک اغاز دیگر با قلب پر احساس تو اغاز راه

خوشبختی باتو ای همسفرم چقدر زیباست و چقدر

رویاییست!




تو گل من ، من باغبان تو ، تو دریای من ، من ساحل تو ....

تو طلوع من ، من وجود تو ، تو نفس من ، من هوای تو....

تو باران من ، من سرپناه تو ، تو مهتاب من ، من آسمان تو...



بدون تو اين زندگي را نميخواهم ، باور داشته باش

كه جز تو كسي را نميخواهم! تو را ميخواهم و

آن دستان مهربانت ، در كنار تو بودن را ميخواهم

و نگاه به آن چشمان زيبايت جدايي و نفرت را

نميخواهم

بااولین نگاهت آتش گرفتم

بادومین نگاهت سوختم

ودرانتظارسومین نگاهت .........



محبت مثل سکه می مونه

که اگه بیافته تو قلک قلب نمیشه درش آورد.


اگرم بخوای درش بیاری باید اونو بشکنی


HOME
E-Mail


Archives

آذر 1391

خرداد 1390
اردیبهشت 1390
اسفند 1389
بهمن 1389
دی 1389
آذر 1389
مهر 1389
شهریور 1389
تیر 1389
خرداد 1389




موضوعات و طرز تهيه



طرز تهیه کولوچه
تچین
طرز تهیه کفته
طرز تهیه لازانیای های مختلف
طرز تهیه شیرینی و کیک
طرز تهیه سلاد های گرم و سرد
طرز تهیه کباب های مختلف
طرز تهیه پلو های مختلف
طرز تهیه خوریشت
طرز تهیه ترشیجات
طرز تهیه ادويه هايي مطبوع براي خورشت ها
طرز تهیه آش های مختلف
طرز تهیه نان های مختلف
طرز تهیه بستنی و دسر های مختلف
طرز تهیه خوراک های مختلف
املتهای مختلف
طرز تهیه مربا
طرز تهیه سوهان
چتنی ها
انواع غذا های گیاهی
انواع ساندویج
طرز تهیه سوپ
ماکارانی
طرز تهیه سخاری
طرز تهیه شیرینی ها
پیزا
طرز تهیه میگو

اميد سحر


آمار وبلاگ
کاربران آنلاين:
بازديدها :




ساعت
***


فارسي نويس



کود آهنگ در نيمه پنهان



Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
لوگو وبلاگ

عاشقانه هاي اميد سحر

www.omidsahar.blogfa.com